SMA Negeri 11 Makassar - Forum Kunena Site Syndication http://sman11mks.com/ Thu, 23 Nov 2017 02:02:33 +0000 Kunena 1.6 http://sman11mks.com/components/com_kunena/template/default/images/icons/rss.png SMA Negeri 11 Makassar - Forum http://sman11mks.com/ en-gb Subject: nowadays More people would choose imitation cartier leve banglesilver in this Fashion - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389911&Itemid=100042#389911 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389911&Itemid=100042#389911 Terwijl u honderd procent zeker wellicht dat een jaar tussenuit is precies wat je cartier love bracelet size 18 fake nodig hebt, moet u wellicht een beetje meer tijd om te overtuigen van uw ouders van het zelfde ding. Het is altijd moeilijk voor hen te laten hun kinderen vliegen van het nest, met name wanneer die vlucht dreigt te nemen hen recht over de hele wereld. Als u bent gewapend met deze argumenten echter, vindt u het wellicht net dat beetje makkelijker te overtuigen van uw ouders dat een jaar tussenuit een geweldig idee is.
Het zal Me uitstappen Street hoeken
Elke ouder vreest dat hun jonge geitjes te besteden veel van hun tijd opknoping rond op straathoeken, en veel zal springen op de mogelijkheid om ze uit en over en doen iets productief. Dit geeft u de perfecte argument voor het nemen van een kloof jaar als het ervoor zorgen zal dat u die winkelcentra met iets veel meer spannend verwisselt, en nog veel meer de moeite waard. Uw mensen wil niets meer dan het idee dat uw dagen zullen besteed uit de problemen zowel buitenshuis genieten van alles dat de natuur te bieden heeft. opgroeien zullen aan kunnen passen. is om aan te tonen uw levenservaring, evenals uw ervaring op de werkplek, en wat een betere manier om te doen dan om er even uit en zie enkele van de wereld. Veel mensen beweren dat je niet echt groeien tot u hebt gereisd en stond op uw eigen twee voeten. Het nemen van een jaar tussenuit is een geweldige manier van het nemen van die eerste stap op de weg naar de rest van je leven. Een paar hobbels langs de weg raken zal geven u iets om te praten over in sollicitatiegesprekken voor de komende jaren.
Het zal helpen Me leren de waarde van geld
Er is geen betwisten het feit dat een jaar tussenuit veel geld kosten kan en dit een gemeenschappelijk probleem dat veel ouders verhogen is wanneer het onderwerp is cartier love bracelet size 18 replica aangesneden. Echter, terwijl ze absoluut gelijk als hij zegt zijn dat dat geld voor de financiering van een jaar uit van ergens komen moet, ze misschien niet zien het bos voor de bomen. Het verhogen van het geld dat u nodig hebt om op een jaar tussenuit te gaan niet alleen geeft u een perfecte gelegenheid om te begrijpen wat het is om te werken full time, maar helpt u ook bij het ontwikkelen van onschatbare waarde vaardigheden in budgettering en opslaan zowel vaardigheden die u later in het leven waarderen zullen wanneer uw overheadkosten plotseling door het dak schieten.
Dus, als je ouders niet te psyched over het idee van u nemen een jaar tussenuit schijnen, probeer te presenteren het aan hen uit een iets ander perspectief. In plaats van het zien als een leuke manier om uit de rest van uw leven voor een jaar of zo, u zal zitten kundig voor hen overtuigen dat het de perfecte copy cartier love bracelet steel gelegenheid om het ontwikkelen van vaardigheden die een grote hoeveelheid gebruik aan u een paar jaar langs de lijn worden zal.
Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:
Maak Thanksgiving spannend met een Bus Tour van Las Vegas naar de Grand Canyon
Ga naar Las Vegas voor de Thanksgiving vakantie en op zoek naar iets te doen? Neem een bus tour van Grand Canyon. Trips vertrekken dagelijks en ga naar de West Rim en de South Rim en komen met enkele ongelooflijke upgrades. Meer informatie.
Las Vegas voorjaarsvakantie helikopter reist naar Grand Canyon National Park.
Zorg dat jij een Grand Canyon helikopter reis voorjaarsvakantie is snel aankomen en als u van plan bent om te gaan naar de Grand Canyon. De West Rim is dichtst bij Las Vegas, wordt slechts 125 mijl van de stad. Het duurt ongeveer 30 45 minuten om daar per helikopter. De South Rim cartier circle necklace copy is een veel verder weg, dus de helikopters niet daarheen, maar u kunt in plaats daarvan er een vliegtuig nemen en krijgen er ongeveer een uur. Vluchten vertrekken van Vegas en South Rim, Arizona. Maar voor de beste prijzen, boek vroeg. Lees meer. Kijk naar dit artikel.
Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
Matthew C. Keegan
De schrijver van het artikel
Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
Eric Garner
Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
About cartier bracelet pink gold leve copy Newest trend Administrivia present dynamic

About some cartier bracelet silver clou imitation up-to-date fad news present pass

About cartier bracelet pink gold nail knockoff The latest fashion press recommend grant

in concern of cartier bracelet plating gold nail imitation up to the minute trend Administrivia recommend Notice

About cartier bracelet red gold clou replica Latest fashion press introduce announcement]]>
Curhat Tue, 14 Nov 2017 17:28:33 +0000
Subject: In modern times many people would choose cheap cartier love pendantyellow gold in this Luxury Brand industry - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389801&Itemid=100042#389801 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389801&Itemid=100042#389801 Prikkelbare darmsyndroom is een van de meest voorkomende aandoeningen die ervaring mensen. Meestal heeft mensen ervaren IBS darmen dat ofwel te hard of te langzaam waardoor het voedsel verhuizen van het lichaam te snel of te langzaam perst. De symptomen van het Slechtgezinde Syndroom van de darm is van invloed op mensen beginnen de leeftijd van twintig en meer overheersende onder vrouwen.
Prikkelbare darmsyndroom is ook bekend in andere namen zoals een functionele bowel syndroom, spastische darm, spastisch colon en prikkelbare dikke darm. IBS of Irritable Bowel syndroom is niet vergeleken met ontstekingsdarmziekte zoals bijvoorbeeld colitis ulcerosa.
Andere persoon vertoont verschillende symptomen van het Slechtgezinde Syndroom van de darm. Sommige mensen kunnen optreden constipatie, terwijl anderen diarree of beide wellicht. Overbelasting of kramp is gebruikelijk onder IBS patinten die niet goed kruk elimineren. Hun onvermogen om te hebben een volledige darm beweging veroorzaakt hen te veel ongemak en pijn.
En in geval dat ze waren in staat rose gold cartier copy ring om een stoelgang, sporen van slijm zijn zichtbaar op de kruk. Voor patinten met diarree, ze meestal hebben dat dringende gevoel of verzoek te hebben een darm beweging. Er zijn ook sommige patinten IBS moeten zowel constipatie als diarree.
De symptomen van het Slechtgezinde Syndroom van de darm soms verdwijnen en dan opnieuw na een tijdje terug. Er zijn ook gevallen van IBS die na verloop van tijd verergeren.
Hoe te diagnosticeren Prikkelbare darmsyndroom?
Het is zeer belangrijk dat u een arts raadplegen als u vermoedt dat u Prikkelbare darmsyndroom. Dit is cruciaal voor de vroegtijdige opsporing van IBS symptomen. De diagnoses die meestal worden uitgevoerd om te controleren Prikkelbare darmsyndroom zijn gebaseerd op de uitgebreide medische geschiedenis of kroniek, die beschrijvingen van de symptomen bevat van een patint.
En aangezien het Slechtgezinde Syndroom van de darm is een aandoening die invloed heeft op de dikke darm of de grote darmen het is logisch dat u bezoekt of een gastro enteroloog raadplegen omdat het is een expert in de behandeling van ziekten met betrekking tot het spijsverteringsstelsel. In het algemeen, gastroenterologen dubbelpunt test genaamd colonoscopie zou uitvoeren of Sigmodoscopie die gebruik maakt van een apparatuur die bestaan uit een flexibele buis met een camera aan het einde. Deze apparatuur wordt ingevoegd in de anus om de arts om te zien de binnenkant van de dikke darm beter.
Eveneens, lichamelijk onderzoeksresultaten zijn ook nodig voor de diagnose van IBS symptomen. De waarheid van de zaak is dat er geen echt specifieke tests voor IBS. De diagnostische tests die worden uitgevoerd zijn wil uitsluiten van de mogelijkheden van andere ziekten. De tests voor IBS omvatten x stralen, kruk bemonsterings en bloed testen.
Als ooit tonen de testresultaten negatieve de volgende ding dat artsen doen is om te verwijzen naar hun lijst van symptomen van IBS te maken hun diagnose. Daarnaast zijn er enkele symptomen die lijken kunnen te productnamen Slechtgezinde Syndroom van de darm, maar in werkelijkheid zijn symptomen van een andere ziekte. Sommige van deze symptomen kunnen omvatten bloeden, gewichtsverlies, ernstige cartier ring love imitation pijn en koorts kunt aangeven ontsteking, maar zeker niet Irritable Bowel syndroom.
Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:
IBS hypnose behandeling
IBS of Irritable Bowel syndroom, is een ongemakkelijk en vaak schrijnende aandoening die ongeveer een derde van de bevolking in n keer of een andere benvloedt. Zo storend is IBS, dat ongeveer tien procent van alle mensen medische hulp in de omgang met het.
Hoe om hulp te krijgen van constipatie probleem bij kinderen en volwassenen?
Voel je je ongemakkelijk en opgeblazen? Geschat wordt dat ongeveer 4 miljoen mensen in de VS hebt van constipatie Last. Het is te wijten aan trage beweging van voedsel door de darmen. Vrouwen zijn gevoeliger aan constipatie probleem. Volwassenen en kinderen, fake cartier men ring die slechts drie of vier darmen per week ervaren, zijn lijden aan constipatie. Als de ontlasting kleine, droge en harde zijn, zal u pijn lijden.
Herbal Remedies voor constipatie krijgen natuurlijke verlichting van harde ontlasting
De betekenis en de symptomen van obstipatie is verschillend voor verschillende mensen. In deze voorwaarde hebben veel mensen onregelmatige ontlasting terwijl sommige van harde ontlasting last kan. Maar de veel voorkomende symptoom van constipatie ongemakkelijk is en mensen onrustig voel. Zelfs de oorzaken van de constipatie verschillen van persoon tot persoon.
Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij cartier ring love replica te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
Matthew C. Keegan
De schrijver van het artikel
Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
regarding cartier ring gold juste un clou imitation up to the minute mode news recommend grant

In modern times people will select copy cartier leve ringwhite gold in the Fashion

regarding cartier necklace gold nail imitation up to the minute mode Administrivia present grant

in regards to cartier necklace pink gold screw fak

About cartier ring gold nail knockoff The latest fashion press suggest Notice]]>
Curhat Wed, 08 Nov 2017 02:55:50 +0000
Subject: In the modern many people will choose faux cartier leve necklacewhite gold in the Luxury industry - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389793&Itemid=100042#389793 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389793&Itemid=100042#389793 imitation cartier gold love ring price benaderingen bij het bepalen van waarde
Vandaag, zijn home kopers en verkopers voortdurend overspoeld met informatie uit een verscheidenheid van bronnen. Het vinden van een antwoord op een simpele vraag is soms zeer moeilijk. Een vraag die vaak komt is bijvoorbeeld hoe de waarde van een huis is bepaald? Het korte antwoord is dat er verscheidene verschillende benaderingen zijn. Een benadering is om een beoordeling zoeken.
Een beoordeling is een advies of een raming met betrekking tot de waarde van een bepaald stuk van eigendom op een bepaald punt in de tijd. Typisch, de beoordeling wordt aangevraagd door een geldschieter wanneer een koper heeft toegepast voor een hypotheek. De geldschieter zal de cartier imitation ring online beoordeling gebruiken om te bepalen of de eigenschap passende zekerheid voor de hypotheek, en het maximale bedrag worden uitgeleend. Evaluaties kunnen ook door kopers en verkopers worden gebruikt om te bepalen van een eerlijke vraagprijs.
Er zijn drie standaard beoordeling benaderingen die doorgaans worden gebruikt. Elke benadering heeft verschillende voor en nadelen. Het eerste type van beoordeling is de aanpak van de kosten. Dit is handig wanneer het proberen om een unieke of speciale eigenschap beoordelen of nieuwbouw wanneer geen vergelijkbare omzet zijn beschikbaar. Ten eerste, de taxateur zal schatten de kosten van de vervanging van bestaande verbeteringen van de eigenschap subject. Ten tweede, de taxateur zal schatten en aftrek van afschrijvingen. De taxateur wordt ten slotte de geraamde waarde van de site toegevoegd aan de afgeschreven waarde van de verbeteringen. Houd er rekening mee dat deze aanpak kan minder nauwkeurig de verbetering leeftijden.
Het tweede type van beoordeling is de batenbenadering. Ten eerste, de taxateur schat de eigenschap jaarlijkse bruto inkomsten, op basis van de huidige huurmarkt. Vervolgens zal de taxateur aftrekken van een vacature factor en komen tot een effectieve bruto inkomen voor de eigenschap. Tot slot, de taxateur zal schatten de werkingskosten voor de eigenschap en hen aftrekken van het effectieve bruto inkomen.
Het derde type beoordeling is de vergelijking van de verkoop. Waarschijnlijk de meest gebruikte methode voor beoordeling enkele familie huizen, en de meest bekend bij het grote publiek. De taxateur zal kijken naar onlangs verkochte eigenschappen die vergelijkbaar met de eigenschap subject zijn. De taxateur zal vervolgens de nodige aanpassingen maken (omhoog of omlaag) rekening houdend met de verschillen in de twee eigenschappen. Bijvoorbeeld, als de eigenschap subject of huis 3 garages heeft, en de vergelijkbare onroerend goed dat onlangs alleen verkocht had 2 garages, de waarde van het toevoegen van een extra garage kraam zou moeten in aanmerking worden genomen en tot uiting in de vergelijking (het huis met 3 garages is meer waard, en dat bedrag is meetbaar).
Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:
Huis Taxaties verhoogde onderzochte
Voor vele buitenlandse kopers op zoek te krijgen door hun inspecties en op hun manier om te sluiten, voelt de beoordeling meestal als de laatste stap in het proces. Maar cartier ring copy diamond vaker deze dagen, evaluaties zijn gooien een moersleutel in het huis willen kopen werken. Huis Taxaties mogelijk niet de gemakkelijke en efficinte onderneming die meest huiseigenaars van hen als denken; Huis Taxaties zijn een belangrijke stap in het replica cartier leve ring price huis kopen van proces, maar een die vrij ongecompliceerd leek in het verleden altijd geweest. Maar, steeds vaker, hypotheekverstrekkers vereisen dat huis inspecties krijgen redone of herzien.
Een blik op onroerend goed beoordeling
Vastgoed beoordeling of eigenschap waardering is het proces voor het bepalen van de waarde van de eigenschap op basis van het hoogste en het beste gebruik van onroerende goederen (die in principe vertaalt in het bepalen van de rele waarde van de markt van de eigenschap). De persoon die deze vastgoed beoordeling oefening uitvoert heet het onroerend goed taxateur of eigenschap waardering surveyor.
Een overzicht van beoordeling
Vastgoed beoordeling of eigenschap waardering is het proces voor het bepalen van de waarde van de eigenschap op basis van het hoogste en het beste gebruik van onroerende goederen (die in principe vertaalt in het bepalen van de rele waarde van de markt van de eigenschap). De persoon die deze vastgoed beoordeling oefening uitvoert heet het onroerend goed taxateur of eigenschap waardering landmeter. De waarde zoals bepaald door een schatting van onroerende goederen is de rele marktwaarde.
Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
Matthew C. Keegan
De schrijver van het artikel
Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
Eric Garner
Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
About some cartier bracelet yellow gold nail knockoff Newest fashion news present dynamic

nowadays More people will select copy cartier leve banglediamonds on Trendy industry

regarding cartier necklace gold screw imitation Ne

About cartier necklace rose gold love imitation The latest mode press introduce grant

in regards to cartier ring plating gold clou copy up to the minute mode Administrivia present announcement]]>
Curhat Tue, 07 Nov 2017 21:09:54 +0000
Subject: In modern times Fashion people will choose cheap cartier love ringwhite gold at Luxury industry - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389762&Itemid=100042#389762 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389762&Itemid=100042#389762 Borst kanker feiten: Te weten deze 3 kunnen borst kanker feiten uw leven redden
Borstkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker in de wereld. Ook mannen zijn vatbaar voor deze, in sommige gevallen. Maar niet een heleboel mensen kan zeggen veel over. Totdat zij zelf getroffen met de ziekte zijn, hebben ze niet een heleboel borst kanker feiten te vertellen.
Borstkanker is een wereldwijd probleem met welke oorzaken 502.000 sterfgevallen per jaar wereldwijd. In de Verenigde Staten borst is kanker de meest voorkomende vorm van kanker gediagnostiseerd in vrouwen. Elk jaar sterven meer dan 40.000 vrouwen in de Verenigde Staten van borstkanker. Een recente studie heeft voorgesteld dat de andere borst kanker bij vrouwen die zijn gediagnosticeerd met borstkanker occulte maligniteit die niet is gedetecteerd door mammogram kan haven. Dit artikel wordt uitgelegd wat elke vrouwen die zijn gediagnosticeerd met kanker van de borst moeten weten.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst, kanker, MRI, borst imaging, kanker screeing
Screening op borst kanker kan cartier jewelry love bracelet uw leven redden
Screening op borst kanker is zeer belangrijk. Neem de tijd om te doen het kan uw leven redden. Een in 9 vrouwen zal borstkanker ontwikkelen tijdens haar leven. Een in 27 zal sterven van het. Kanker van de borst aanvallen voornamelijk vrouwen, maar er is 1% van borstkankerpatinten zijn mannen.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst, screening op borst kanker, klinisch borstonderzoek, CBE, borstkanker zelfonderzoek, BSE
Borstkanker: Onderzoek van de feiten
Het risico van het verwerven van borstkanker toeneemt met de leeftijd. Het is moeilijk op te sporen van de vroege symptomen van kanker van de borst, en daarom is het belangrijk dat vrouwen regelmatig mammografie screening hebben evenals leren hoe om uit te voeren correct borst zelf examens.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst
Vroegtijdige opsporing van de kanker van de borst
Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen, en een van de meest voorkomende vormen van kanker in het algemeen. Geschat wordt dat n op de zeven vrouwen die op de leeftijd van 90 jaar leven zal borstkanker ontwikkelen.
Markeringen van het artikel: borst kanker detectie
Borstkanker mythen
Mythe: Een individu zal waarschijnlijk krijgen kanker van de borst als haar moeder of grootmoeder had. Als een individu's moeder of oma heeft betekent borstkanker niet noodzakelijkerwijs dat ze met het eindigen zullen zelfs al zijn ze in een hoger risicogroep. De meeste vrouwen die uiteindelijk krijgen van kanker van de borst hoeft niet een familiegeschiedenis van het. Het is aanbevolen dat u een mammogram gedaan als uw moeder, zus, oma of dochter had of kanker van de borst heeft.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst
Ontdek hoe Breast Cancer Awareness kan profiteren u
Borst kanker bewustzijn is overal in uw gemeenschap, en voor goede reden. Vroegtijdige opsporing van borstkanker vertegenwoordigt uw beste copy eternity bracelet cartier kans voor het slaan, dus u moet zich bewust zijn van de symptomen en regelmatig examens krijgen te controleren voor het.
Markeringen van het artikel: borst kanker bewustzijn, kanker van de borst, borst kanker symptomenDe precieze oorzaak van de kanker van de borst is nog onbekend. Maar volgens veel wetenschappers er vele factoren die verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van kanker zijn zijn. Enkele van de factoren zijn leeftijd die buiten onze controle en drinkgewoonten die kan worden gewijzigd. Enkele van de belangrijkste oorzaken van kanker zijn.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst, oorzaken van borstkanker, risicofactor voor borst kanker, redenen voor kanker van de borst
De genetica van kanker van de borst
De meeste van de overgenomen gevallen van kanker van de borst zijn gekoppeld met de twee genen borstkanker gen 1 (BRCA1) en borstkanker gen 2 (BRCA2). Deze twee genen spelen een rol in de borst houden cellen normaal groeit en het voorkomen copy sell cartier bracelet van kanker fake sell cartier bracelet celgroei. Echter, abnormale BRCA 1 en BRCA2 gen iemands risico van borstkanker verhogen. Deze genen goed meestal voor bijna tot 10 procent van alle kanker van de borst.
Markeringen van het artikel: kanker van de borst
Oplossing voor kanker van de borst!
Hoe lang moet een patint nemen tamoxifen voor de behandeling van borstkanker? Patinten met gevorderde borstkanker kunnen tamoxifen voor verschillende lengtes van tijd, afhankelijk van hun reactie op deze behandeling en andere factoren nemen. Wanneer gebruikt als adjuvante therapie voor vroege fase borstkanker, wordt tamoxifen over het algemeen voorgeschreven voor 5 jaar. De ideale duur van behandeling met tamoxifen is echter niet bekend.
regarding cartier ring stainless steel clou copy Newest trend Information recommend grant

About some cartier necklace plating copper nail replica Newest trend magazine present trends

About some cartier necklace pink gold clou fake The latest v

regarding cartier ring rose gold screw replica Latest vogue news recommend trends

regarding cartier necklace plating silver clou replica up to]]>
Curhat Tue, 07 Nov 2017 01:16:34 +0000
Subject: in relation to cartier ring red gold juste un clou knockoff Latest mode press introduce dynamic - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389476&Itemid=100042#389476 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389476&Itemid=100042#389476 An external investigation at the Vancouver School Board found evidence of bullying, but information released to the public Friday morning contained no specifics about who the bully was or any particular incidents.
The investigation by Roslyn Goldner found there was bullying at the board level, that the behaviour of certain trustees was disrespectful and rude, and that systemic factors contributed to a work environment.
Goldner said the allegation that certain trustees the staff under the bus was apt descriptor. allegations of bullying were made last fall, when the elected trustees were fired from the board for not passing a balanced budget and six senior district staff members including the superintendent and secretary treasurer went on medical leave at the same time. replica cartier pendant All of this happened at the same time as tense and highly charged public meetings were underway about the possible closing of 11 Vancouver schools. Goldner TMs report " it was one of the most difficult things I have ever read, TM Vancouver School Board official trustee Dianne Turner said Friday.
Only the executive summary was knock off chain cartier released Friday, but acting secretary treasurer Guy Bonnefoy said a redacted version of the report will be released upon request under freedom of cartier chain fake information and protection of privacy legislation.
Goldner found there was both bullying between trustees and direct bullying and harassment of staff by trustees.
find that the conduct of the board breached the requirement to provide employees with an emotionally safe and respectful work environment, Goldner writes.
The partisan composition of the board, its governance model and a lack of consistent role definition among trustees were systemic problems that played a role, she says.
Former Green trustee Janet Fraser said she did sometimes see behaviour by trustees towards staff members. In particular, she noted that at a public meeting about school closures some responses by staff to questions from trustees were responded to in a disrespectful manner.
was a highly emotionally charged meeting. There were hundreds of people in the audience who were very upset about the possibility their school could be closed, Fraser said. board was unanimous in its decision making, but it was certainly a very difficult, intense situation.
Former school board chairman Mike Lombardi and former Vision trustee Allan Wong both said they are disappointed the report doesn contain any specific allegations or names because it is difficult to respond to or learn from the situation without specifics.
were nine trustees on the board. Who knows who they are talking about? This smears all trustees, Lombardi said, adding he would like to see specific allegations that identify the source of those allegations and who the allegation was against. education minister Bernier fires Vancouver school board
Vaughn Palmer: Bernier pre emptive strike abruptly ends VSB battle
Former trustee Patti Bacchus said she never saw any bullying by trustees and none was reported to her by senior management when she was a trustee.
a concern that anyone would feel bullied or harassed. That is a serious issue, she said. did feel we were under pressure from government knock off love chain and senior management to close schools. We decided to suspend that process, and I still think it is the right decision.
Former NPA trustee Stacy Robertson said he is not surprised by the findings, as the NPA raised the same concerns prior to being fired.
In particular, the NPA mentioned actions by other trustees such as demanding the board wait for 2016 census data before deciding to close schools, questioning the validity of the consultation process for school closures and demanding a report on population projections by the city rather than relying on VSB staff projections.
Bonnefoy said the full report is in the process of being redacted to protect the privacy of everyone involved, but the executive summary was released now due to the intense public interest.
An earlier version of this story incorrectly stated thatGoldner report had been released tocomplainants and respondents. The report has not been released.
About cartier ring red gold screw imitation Latest mode Admi

About some cartier necklace plating copper screw imitation up to the minute trend magazine introduce pass

in concern of cartier ring gold leve replica Newest vogue press suggest pass

in concern of cartier ring silver love knockoff La

in concern of cartier bracelet plating gold leve fake The latest mode Administrivia introduce tell you]]>
Curhat Fri, 27 Oct 2017 06:16:12 +0000
Subject: in regards to cartier necklace rose gold juste un clou fake The latest fad news recommend Notice - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389458&Itemid=100042#389458 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389458&Itemid=100042#389458 Soms liefde is blind en we zien niet zelfs wat is voor onze eigen ogen. Veel liefhebbers interpreteren relatie misbruik als daden van liefde. Een vrouw die gevaarlijk is getroffen door een man uit jaloezie borstels het af als een daad van liefde. Niet zij de Bijbel ter ondersteuning van hun daden van straffeloosheid citeren? Liefde is jaloezie, zo ze zeggen. Om te weten misbruik voor wat het is, nemen de volgende gewelddadige relatie quiz. De quiz zal helpen u elke relatieproblemen aanpakken en oplossen van alle verkeerd handelingen. De eerste vraag die je jezelf zou moeten vragen is of u bent bang van uw partner. Als het antwoord is zijn nee er betere kansen dat het is gewoon een misverstand. Als het antwoord ja is, ben ik bang dat u misschien wel in een gewelddadige romantische relatie.
Bent u bang driftbuien? Ik haat ze en je moet oppassen voor hen. Nummer twee in mijn lijst van onrechtmatige relatie quiz is of u moet literaire wandeling op eierschalen om te voorkomen dat uw partner vervelend. Een relatie moet maken een bevorderlijk milieu waar liefhebbers hun innerlijke gevoelens delen kunnen zonder angst om te worden veroordeeld of gekwetst. In een gespannen omgeving kunnen nooit liefde en passie bloeien. Als uw antwoord ja was, je bent in een gewelddadige relatie en u moet overwegen verlaten. Verbaal geweld kan worden meer traumatiserend dan de fysieke mishandeling. Het is van invloed op de manier waarop we onszelf bekijken en ons volledig neergezet. Als uw partner gooit beledigingen, negeert u, handelt in een vernederende wijze of volslagen kleinerende opmerkingen u zijn wordt mishandeld in een ongezonde relatie.
Liefde kan worden gekeken in vele verschillende perspectieven. "Niemand kan me vertellen wat te behalve mijn man." Zijn fake chain love cartier we niet allemaal bekend met dergelijke uitingen? Er is een verschil tussen een liefdevolle en zorgzame partner en een controle flicked out partner. De voormalige is meestal veilig en heeft geen vertrouwenskwesties. Aan de andere kant, de laatste is een persoon die lijdt aan onzekerheid en hij/zij is zeer egostisch. Zodat u kunt onderscheiden van de twee, is een vraag om jezelf te vragen: vertelt uw partner u die om te kiezen als uw vrienden, hoe te kleden, waar te gaan en sommige besturingselementen in je leven? fake chain cartier love Als dit het geval is, is dit niet een liefdevolle relatie is een gewelddadige relatie. Onrechtmatige relatie quiz beschikt over een vraag over de vraag of uw partner jaloers onnodig krijgt.
Een gezonde romantische relatie spreekt voor zich. Het paar zou kunnen proberen te verbergen van de waarheid, maar het is niet over de publieke opinie. Het is allemaal over de misbruikte persoon. Als een slachtoffer, stop zetten gelukkig gezichten en evalueren van de situatie. Is uw man fysiek geweld? Zoeken naar een oplossing voordat de situatie verergert. Terwijl het gewelddadige relatie quiz te beantwoorden vindt u in de lijst met vragen zoals: heeft uw andere helft extreme stemmingswisselingen? Bedreigt hij/zij u tot op zekere hoogte bepalen je jezelf niet te provoceren hem? Maakt hij/zij belangrijke financile beslissingen zonder lastig om te raadplegen u? Als je antwoord ja op de meeste van deze vragen, bent u zeker in een relatie die u meer kwaad dan goed doet. De kwestie voordat het te laat is.
Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:
Gezonde relatie Tips voor koppels
Een gezonde relatie vereist vaak een veel werk en inzet te laten werken. Wat maakt een gezonde relatie is de diepgewortelde kennis dat uw partner altijd zul je rug of u vast bent, of omhoog. Het is een situatie waarin u twee altijd dekking voor elkaars kant zelfs onderhouden wanneer u op uw slechtste. Dus wat maakt voor een gezonde relatie?
Huwelijk na An Affair de emoties van twijfel
Ongeacht hoe toegewijd de twee van u bij het werkelijke huwelijk na een affaire zijn, kan je een moeilijke tijd vertrouwen van je man of vrouw, als ze een bepaald ding staat hebben. Het feit is dat het is nu moeilijk om hen te vertrouwen wanneer ze iets zeggen. Dat is hoe schadelijk valsspelen een relatie kan zeker zijn. Het verbreedt uit aan elk aspect van de interactie en communicatie tussen gehuwde partners.
Na een affaire zijn je angsten nog wel gerechtvaardigd?
Jullie beiden doen uw uiterste best knock off love chain necklace om te gaan met het huwelijk na een affaire. Het is niet dat u doen alsof alsof niets bij allen plaatsvond. Afterall maken levensstijl wijzigingen vooral na iets zo schokkend als ontrouw zullen lastig voor beide partijen. Toch zijn er enkele vragen die je zou kunnen gecombineerd met opmerkingen kun je overwegen te zien als uw huwelijk echt wordt steeds beter.
Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
Matthew C. Keegan
De schrijver van het artikel
Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
Eric Garner
Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals imitation love necklaces for women ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
in concern of cartier necklace stainless steel nail copy up-to-date vogue news present give

About some cartier ring silver leve copy The latest trend press introduce trends

About some cartier necklace pink gold leve fake up-to-date trend press recommend give

in concern of cartier bracelet plating gold clou copy Latest mode press recommend announcement

in concern of cartier necklace plating copper love imitation Newest vogue news recommend tell you]]>
Curhat Thu, 26 Oct 2017 23:28:44 +0000
Subject: in regards to cartier bracelet gold juste un clou copy up-to-date trend Administrivia suggest announcement - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389388&Itemid=100042#389388 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389388&Itemid=100042#389388 Aftelkalender voor Valentijnsdag is een zeer kostbare gelegenheid voor de liefhebbers. Ze zijn van plan bij voorbaat als wat aan gift aan hun geliefden. Iedere liefhebber dromen te presenteren hun dierbaren met unieke valentijnskaartgiften. Giften van de Valentijnskaart fake love braclets komen in verschillende grootte en vorm. De grootte van de gift maakt niet veel uit voor de liefhebbers. De liefde en zorg dat je voor elkaar voelt is wat zaken hen veel. De liefhebbers kiezen meestal zijn gave rekening houdend met de keuze van zijn geliefden. Meestal, delen ze geschenken in diverse gelegenheden maar dag van de Valentijnskaart is iets heel bijzonders en dus de gave vereist tevens uniek te zijn. De gift van de dag van de Valentijnskaart betekent veel voor de liefhebbers en zij behouden deze unieke gift voor eeuwig en altijd.
Valentine's day wordt gevierd op 14 februari. Het wordt gevierd met veel gaiety in alle uithoeken van de wereld. Het milieu wordt zeer romantische tijdens die dagen. De winkels en restaurants zijn versierd met bloemen, verlichting, kaarsen en met veel dingen. Het ziet eruit als een feestelijke seizoen. De punten van de gift van de rassen worden weergegeven in de winkels. De giften zijn eigenlijk hartvormige. Verse bloemen, romantische diner, snoep, geurkaarsen, sieraden, parfum zijn enkele van de unieke valentijnskaartgiften, die de liefhebbers meestal de voorkeur te presenteren hun zoete hart. Definitie van liefde en definitie van gift varieert van liefhebbers voor liefhebbers. Sommigen verkiezen copy bracelet love kleine maar mooie giftpunt voor zijn darling, terwijl anderen grote en dure giftpunten verkiezen. Unieke valentijnskaartgiften zijn een heilige bezit voor de liefhebbers. Ze zijn zeer veel lieve aan hen en ze houd ze altijd dicht bij hun hart.
Aftelkalender voor Valentijnsdag is zeer cartier mens bracelet for sale speciaal voor de liefhebbers. Ze wisselen unieke valentijnskaartgiften tussen elkaar. De giften van delen vrienden ook op deze bijzondere gelegenheid. Gift van de Valentijnskaart is een manier van uitdrukken Liefde aan uw geliefden. Liefhebbers doorbrengen meestal de hele dag met elkaar. Als uw geliefde helaas gebeurt, blijven ver weg van u, zal dan de beste giften van de dag van de Valentijnskaart de manden van de gift zijn. Ook kan een dure diner een goede Valentijn cadeau. Als uw vrouw houdt van te veel eten, dan nemen haar mee naar een kaars avond diner in een groot en mooi hotel. Ieder wil maken deze dag gedenkwaardig.
Unieke valentijnskaartgiften kunnen ook werken als een wonder. Degenen die hebben niet het lef om te stellen zijn liefde kunnen de hulp van een mooi geschenk te geven zijn gevoel nemen. In dit specifieke geval raakt de prijs van alles hemel hoog. Het is een grote dag voor de winkeliers; zij verdienen een stuk bij deze gelegenheid. Ze verschillende dingen in hun winkel te lokken van de klanten worden weergegeven. Liefhebbers kopen meestal dingen rekening houdend met de smaak van zijn zoete hart. Bent u verward als wat te kopen voor je geliefde, kunt dan u ook bespreken met uw vrienden of zoeken op het internet. Maar, het verstandig ding is voor de aankoop van een gift van de Valentijnskaart volgens uw wens omdat u bent degene die de keuze van uw vrouw heel goed weet. Je kunt winnen het hart van uw geliefde met een mooie valentine dag cadeau.
Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:
Selecteer een onvergetelijk cadeau
Giften dienen vele doeleinden, niet de minste daarvan is het opbouwen van een sterke relatie. Zij het op het werk, in het bedrijfsleven of in de familie, kunnen paar dingen zuur relaties zo snel als het geven van een ongepast geschenk of erger nog te vergeten om te kopen een cadeau op tijd voor een speciale gelegenheid. Een ervaren collega die weg naar een andere stad, staat of land, of pensioen na een eminente carrire gaat; een vriend verjaardag, nieuwe baan, of bruiloft; een bedrijf krijgen samen elk van deze zijn redenen voor het geven van een cadeau.
Kies Items dat leuk, schattig, of waardevolle wordt
U breken in het zweet telkens moet je kiezen van de juiste giften voor een bedrijfsevenement of tijdens de feestdagen? Ontspannen. Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat iedereen weg komt gelukkig van het evenement is om een kleine, goedkope plezier voor iedereen omdat mensen liefde ontvangen van geschenken.
Meubilairpunten zoals Time Baby Kerstcadeaus
Het seizoen van het geven en ontvangen van geschenken is nu bijna op ons. De meest aansprekende vraag op dit moment is wat is het beste cadeau idee? Laat me beginnen met de babybedjes. Deze cursus is het om te beginnen met in welke baby aan de andere kant kleintje blijft een veel tijd terwijl in het begin copy love braclet met hun bestaan. Zullen ze slaapt aller tijden, omgaan met 15 18 talloze uren per dag om oudere direct direct op peuters.
Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!
Matthew C. Keegan
De schrijver van het artikel
Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.
Eric Garner
Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
in regards to cartier bracelet rose gold clou replica Latest fashion magazine introduce announcement

in relation to cartier bracelet silver screw copy Newest vog

in relation to cartier bracelet plating silver clou imitation up to the minute mode press suggest Notice

About some cartier necklace plating copper clou fake Latest fashion press present tell you

About cartier necklace red gold leve replica Newest fad maga]]>
Curhat Wed, 25 Oct 2017 20:25:54 +0000
Subject: About cartier necklace white gold clou replica Newest fashion news introduce Notice - by: yrrpsanis http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389365&Itemid=100042#389365 http://sman11mks.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=53&id=389365&Itemid=100042#389365 cartier replica ring online Chicago artikelen op artikel Sphere zoeken Dutch
Agent van onroerende goederen In Chicago zal u helpen zoeken de perfecte eigenschap
De onroerend goed in Chicago maakt cartier wedding ring sets fake de normaal stressvolle gebeurtenis van de aankoop van een huis iets te verheugen op. Er zijn talrijke onroerende goederenagenten die onroerend goed in Chicago hun specialiteit hebben. U zult profiteren van de expertise van een onroerende goederenagent in Chicago, zoals wanneer ze hun onderhandelingen talenten te gebruiken.
Hoewel de natie als geheel heeft onlangs gezien een verlaging van onroerend goed waarden lijkt dat onroerend goed in Chicago nog steeds actief is. Onroerend goed makelaars in dit gebied hebben gemeld ongeveer tweeduizend verkoop tijdens de laatste maand dat werd gerapporteerd. Het goede ding is dat als u op zoek bent om te kopen op dit gebied zijn er een heleboel eigenschappen die beschikbaar zijn.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, realestate in chicago, onroerend goed makelaars, onroerend goed
Wees voorzichtig bij het selecteren van een Agent om onroerend goed zaken In Chicago
Als je in de markt voor een nieuw huis zijn er een heleboel opties om uit te kiezen. Dit is een belangrijke en opwindende besluit, vooral met uw eerste huis. Ook kan het een zeer moeilijke tijd aangezien er een heleboel beslissingen te maken. Huren van een professional grote onroerend goed zal zijn de beste manier om te gaan omdat er zijn zo veel huizen om uit te kiezen.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, Chicago onroerend goed, huizen te koop, onroerend goed
Makelaars in onroerend goed In Chicago: Vinden uw nieuwe woning
Als je hebt gedaan eventuele op zoek naar een nieuw huis in Chicago, weet u al dat er een markt van kopers '. Huizenprijzen zijn gedaald tot het laagste punt in de afgelopen jaren, en rentetarieven zijn laag, dus nu is een prime time voor het kopen van onroerend goed in Chicago op een geweldige prijs.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, onroerend goed fake buy cartier love ring in chicago, nieuw huis, onroerend goed
Makelaars in onroerend goed In Chicago een Blessing In Disguise
Een goede onroerende goederenagent zal altijd geven wat je nodig hebt. Ze krijgt de meest voor uw huidige woning en u de perfecte nieuwe thuis te vinden voor uw gezin. Uw wensen en behoeften, uw interesses en voorkeuren en uw financile vaardigheden worden alle in aanmerking genomen bij het vinden van huizen in uw gewenste locaties.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, onroerend goed in chicago, onroerend goed brokersreal goed
Agent van onroerende goederen In Chicago zal maken uw verhuizing A Breeze
Verhuizen naar een nieuwe stad of huis kan worden spannend en stressvolle allemaal op hetzelfde moment. Het is leuk dat u een onroerend goed professional die u kan helpen vinden van de beste nieuwe huis kunt vinden. Als u zich in het gebied van Chicago, moet u een onroerende goederenagent vinden in Chicago. Een agent is gemakkelijk en leuk om te werken met.
Markeringen van het artikel: agent van onroerende goederen in chicago, Chicago onroerend goed, Real estate listingsreal estate
Makelaars in onroerend goed In Chicago: Kopen van een huis
Het bedrag van huis inbeslagnames in replica cartier diamond ring for sale Amerika wordt steeds erger. Veel Amerikanen voelen financile druk met te hoog hypotheken, verliezen hun baan en andere monetaire kwesties. Mensen vallen achter op hun hypotheekbetalingen. Dit nieuws is deprimerend, maar het is nog steeds mogelijk is om een succesvolle huiseigenaar. Als je het goed doet, kunt u er zeker van te zijn dat u niet tot deze trend dalen zal.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, Chicago onroerend goed, Vastgoedmakelaar in chicago, onroerend goed
Agent van onroerende goederen In Chicago zal helpen u vinden huizen
Met de ongelooflijke groei in bevolking in Chicago, zijn de prijzen van onroerend goed zo nu en dan schommelen. In zulk een scenario, zou kunnen bezit een huis in Chicago blijken te zijn een moeilijke zaak vooral voor professionals. Voordat we de vastgoedsector van Chicago bespreken, laten we eerst eens kijken naar de geografische ligging van Chicago.
Markeringen van het artikel: agent van onroerende goederen in chicago, Chicago onroerend goed, nieuw huis
Makelaars in onroerend goed In Chicago: Wordt een verstandige consument
Er is daar een fortuin in property deals te wachten om te worden gemaakt door de agenten van onroerende goederen in Chicago, New York, Londen, Mumbai en Shanghai. Deze groep is een zeer getalenteerde groep als het gaat om geld te verdienen. De enorme kloof in eigenschap vraag en aanbod is wat is het besturen van het toenemende belang van onroerend goed makelaars in deze markten.
Markeringen van het artikel: agenten van onroerende goederen in chicago, Chicago onroerend goed, nieuw huis
Agent van onroerende goederen In Chicago helpt om uw huis te kopen
Chicago is gelegen in Illinois langs de westelijke oevers van Lake Michigan. Naast New York en Los Angeles, het wordt beschouwd als op de van de grootste binnenlandse steden in de Verenigde Staten. Met inbegrip van residentile graafschappen en districten van de binnenstad, Chicago heeft betrekking op meer dan 230 vierkante mijl. Chicago is een bruisende stad met een breed scala aan culturele en etnische diversiteit. Met de vele musea, kunstgaleries, en uitvoerende kunst centra bent u zeker iets vinden voor iedereen.
About cartier necklace stainless steel juste un clou replica Newest mode news su

in regards to cartier ring plating silver juste un clou replica The latest trend news recommend pass

regarding cartier necklace rose gold juste un clou fake Newest vogue news recommend give

in concern of cartier necklace plating gold clou imitation The latest fad Information recommend trends

About some cartier ring plating silver screw imitation Newes]]>
Curhat Wed, 25 Oct 2017 11:17:10 +0000